futbol kulubu 

kapat
  1. mehmet demirkol ve okay karacan gibi iki değerli ismi bir araya getiren futbol programı. pazartesi günleri 21.00 dan itibaren habertürk'te yayınlanmaktadır. ilk program gayet kaliteli bir sohbet şeklinde geçmektedir.
    #2804852 (stoudemarionash, 07.01.2008 22:11)
  2. ikili mükemmel. programın tutmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.
    #2804881 (wolf55, 07.01.2008 22:16 ~ 29.04.2008 11:18)
  3. pazartesileri beni habertürk ekranının karşısına bağlayacak programdır.
    özlemişim okay karacan'ı izlemeyi. ilk program beklediğim gibi güzel ve akıcı bir sohbet havasında geçti. seviyorum ben bu okay'ı. adama ne zaman mail atsam anında cevap veriyor. mehmet demirkol ile de iyi bir ikili olmuşlar. yalnız dikkatimi çeken şey ntv'nin bu akşam futbol kulübü programına karşılık her zamankinden farklı olarak euro gol programını ugur meleke ile desteklemesiydi. sanırım habertürkün spor servisinde yaptığı atak ntv'nin gözünü korkuttu. neyse okay karacan'a sevgilerimizi göndererek entry'mizi sonlandıralım.
    #2806249 (eruditeking, 08.01.2008 02:56 ~ 15:12)
  4. okay karacan'ın habertürk spor müdürü olmasıyla kanalın spor programlarında beklenen güzelleşmeyi karşılayacağını ilk gösteren nezih, zeki, zevkli, dolu program.
    futbol'un aslında sadece futbol olmadığını gözümüze sokan bu abilere helal olsun diyor ve önümüzdeki pazartesi'yi iple çekiyorum.
    #2839124 (eksik bir sey, 14.01.2008 23:31)
  5. okay karacan ve mehmet demirkolun yanında dünkü programda ugur meleke'yi de gördüğüm ve oturduğum tv koltuğuna yapışıp kaldığım, o güzel, zekice ve seviyeli futbol sohbetini bırakıp tuvalete bile gidemediğim, yeni neslin en iyi 3 futbol yorumcusunu * bir araya getiren, futbol'a hep farklı bir açıdan bakmayı ve onu bizlere sevdirmeyi kendine şiar edinmiş, futbol sever biri tarafından izlenmesi farz program.
    #3122671 (eksik bir sey, 11.03.2008 12:45 ~ 12:46)
  6. üç büyük yorumcuyu bünyesinde barındıran nitelikli program.
    #3186877 (grand ekinoks, 25.03.2008 01:27)
  7. (bkz: fc)
    #3186892 (joneca, 25.03.2008 01:33)
  8. sunucu konumundaki okay karacan'ın karşısındaki 2 süper bilgi dağarcığı: mehmet demirkol ve ugur meleke karşısında biraz gergin tavırlar sergilediği program.
    #3301254 (fuathusnukayacan, 21.04.2008 21:46)
  9. an itibariyle programdakilerin konuşamadığı programdır. kimse kimse ile konuşamıyor, herkes kasılmış, muhabbet açılamıyor, derin suskunluklar. anam bu komedi kaçmaz. hemen haberturk'u açın.
    #3870160 (juve, 25.08.2008 22:01)

© 2008 - uludağ sözlük

futbol kulubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. futbol kulubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu futbol kulubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin numarasini ezberinden silmek » kira » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » sabri sarioglu » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » zihuatanejo » ipod dunyaya ipod herkese ipod » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » deniz gezmis » ask her seyi affeder mi » westphalia » cemilflower » charles bukowski » sarki soyleyerek yurumek » mini etek giyen sevgilimi dehlerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » keops piramitlerini ucurmak » bursaspor » tek elle araba durdurmak » serbest muhasebeci mali musavir » aysun kayaci » rabindranath tagore » 6 ekim istanbul un kurtulusu » uluslararasi ogretmenler gunu » bebegin kafasini suya sokmak » eidur gudjohnsen » fantastik facebook gruplari » cus » fuckable » hull city