furdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahanda patronu furdum

© 2008 - uludağ sözlük

furdum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. furdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu furdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suat atesdagli » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » ask acisi » 12 ekim 2008 uds sinavi » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » rapid share » sport boys » no woman no cry » adem » serdar bali » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » the last guy » rafet el roman » emmeli gommeli basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk un reklam almasi » gigi la trottola » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » ultractor » plutarco elias calles » saskin demokrat » asr i saadet jargonu » ahmet yildiz » creed » dogan heper » imminent » pleasantville » 13 ekim 2008 » big rock candy mountain » gaasaray