funda arar vs isin karaca 

kapat
  1. funda arar mı ışın karca mı daha iyi şeklinde karşılaştırma yapmak.

funda arar ışın karaca dan bir kaç gömlek üstündür. * funda arar parçalarını okurken, narindir, romantiktir.
    #398298 (pilotmont, 05.07.2006 11:15)
  2. gereksiz bir karşılaştırma. Funda Arar'ın büyüklüğünü gösteren çatışma kavramı
    #398302 (without_a_trace, 05.07.2006 11:17)
  3. (bkz: gereksiz bir tartışma)
    (bkz: karşılaştırma yapmaya gerek olmayan tartışma)
    (bkz: gereksiz ama funda ışına beş basar)
    (bkz: gereksiz ama ben gereksiz dedikten sonra fikrimi yinede söyliyim)
    (bkz: ya kardeşim biz bu sözlükte gerekli bir tartışma göremeyecekmiyiz lütfen)
    #502908 (tahminci, 05.08.2006 21:54)
  4. aman ikisi birbirinden beter ne karşılaştırayım yahu! denilesi vs. olayıdır.. iki kadının da ortak yönlerini belirmek gerekirse "güçlü sesli ama had safhada antipatik" denilebilir ancak..
    #502928 (canzone arrabbiata, 05.08.2006 22:01)
  5. sonuçları veriorum, güncel googlefight sonuçlarına göre;

funda arar = 868,000 sonuç
    isin karaca = 610,000 sonuç.

http://www.googlefight.co...rar&word2=isin+karaca
    #502935 (meo, 05.08.2006 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

funda arar vs isin karaca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. funda arar vs isin karaca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu funda arar vs isin karaca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor » can bartu » uuserlerin nicklerinden siir yazmak » bizim icin aziz olan sadece fenerbahce dir » satis rekoru kirabilecek urunler » off tusu bulunmayan hesap makinesi » ataturk un son sozunun aleykum selam olmasi » fenerbahce nin kadikoy de uefa kupasini kazanmasi » fc kuban krasnodar » ayse arman in sag memesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games