funda arar da ben aramaz miyim 

kapat
  1. * *
    aramazsan arama yar şeklinde bir çemkirme karşısında "bak ne kadar sempatiğim, süper espri yapıyorum." diyerekten karşısındaki kişiyi afallatma çabasın olan kişi hezeyanı.
    #3096201 (tritanrix, 05.03.2008 03:10)
  2. (bkz: reha muhtar da ben aza mıyım)
    (bkz: selami şahin de ben doğan mıyım)
    (bkz: ahmet necdet sezer de ben sezemez miyim)
    (bkz: hande yener de ben yenemez miyim)
    (bkz: ahmet çakar da ben çakamaz mıyım)

böyle anlamsız şekilde gider bu.
    #3098967 (new cosmos, 05.03.2008 21:52)
  3. (bkz: ece erken de ben geç miyim)
    #3098971 (tirnak icinde, 05.03.2008 21:53)
  4. (bkz: husnu bile gelse senlendiremez)
    #3098989 (ohg smoke, 05.03.2008 21:56)
  5. (bkz: hande mi yener funda mı arar,hayır seray sever)
    (bkz: bu geyiğe dayanamayan ferhat göçer)
    (bkz: bütün bunlar tarih olur,tarihi de gönül yazar,mehmet okur)
    (bkz: bütün bu söylediklerime ancak kadir inanır.gülücük.)
    #3099008 (yesilkurbaka, 05.03.2008 22:03)
  6. (bkz: hakan taşıyan)
    #3099826 (balyancho, 06.03.2008 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

funda arar da ben aramaz miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. funda arar da ben aramaz miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu funda arar da ben aramaz miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » ankarali namik » belizelilerin sozluk yazar olmasi » sinirgac » sir isaac » bulent ortacgil » unutamamak » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » fidelio » bir olcu birimi olarak bir milyon » fenerbahce nin kume dusmesi » kara lastik » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seytan ridvan » kovulduk ey halkim unutma bizi » en az uc emo dogurun » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » orucumu seninle acarim » hayati sifirlamak » umbertobaggio » seoviyi yazar nicki sanmak » sozlukteki fenerbahceliler » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » abdulmelik firat » icen mi gunahkar iciren mi » bursaspor » uc kamasutra bir playboy okumak