fuckereagle 

kapat
  1. artik yazar olan eski üçüncü nesil çaylak
    (fuckereagle, 19.07.2006 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» baby did a bad bad thing » kocamustafapasa » boots of travel » guney kore » ayip denen bir sey var » mine buyuka » alaturka solist » nankor » necip fazil kisakurek » uzayli zekiye » 1594 » marcel proust » kadinin sessizligi » gunduz yolculugu » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » teknoloji ve tasarim dersi » yorum farki » kizlik testi » sergen yalcin » ozdemir ince » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » vazelin » sukunet » 1852 » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » pesindeyim » mahir cayan » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » ilkelligin durustlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa