fuck my luck 

kapat
  1. ukte sahibi:*
    öyle bir adam düşünün ki sabah saatini kurmuş 7 de kalkacak işe gitmesi lazım iş başlıyor 9 da.bu adam uyanmış saat 8:30 da.çalmamış saati.peki demiş fırla.fırlamış tam evden çıkarken bi bakmış ruhsat evde.hay allahım demiş neyse tam da kapıyı kapatıyordum deyip içeri dalıp almış ruhsatı.yolda sinir harbi ile giderken kendini sakinleştirmeye çalışmış radyodaki müziğe eşlik ederek.ama o da ne benzin bitiyormuş hemeeen girmiş benzinciye fullemiş depoyu.fullemiş fullemesine de tam içeri para ödemeye gitmiş geldiğinde ne görsün arabaya arkadan çarpmışlar.neyse demiş acelem var hem pek bişi de yok eyvallah.. çıkmış işine gitmiş.gitmiş gitmesine de bu sefer patron dayamış dosyaları önüne.kör olana dek çalışmış zavallı.gün bitince evinin yolunu tutmuş mutluluk içinde dinleneceğini düşünürken o an karısı aramış annemlerdeyim ben diye.neyse demiş adam gideriz yemek yer geliriz.bi gitmişler aile full orada.teyzeler,halalar,kuzenler... kalkamamışlar tabi hemen.haa kalkarken de bi kaç kişiyi eve bırakmak durumunda kalmışlar.nihayetinde eve döndüklerinde kapıda farketmiş anahtarını unutmuş işte o an sarf etmiş bu cümleyi fuck my luck'' sonra dönmüş karısına ama bakmış hatun ortada yok.işte o an demiş: tam da gününde..

tanım: türkçesi hay ben bu şansın anlamına gelen cümle. *
    (balmsd, 23.10.2007 22:00 ~ 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cenk erdem » sevgili ile iddiaya girmek » peta » kiliseye giden sagci » mentry » tarihin sonu » adamin duburunden kil yolar » street fighter alpha 3 » allah ile seytan arasindaki farklar » harikulade » her konuda saka yapabilme hurriyeti » bediuzzaman said nursi » nakliyeci memetali » alexandre dumas » legende yikanmak » ittihat ve terakki cemiyeti » kurtlar vadisi pusu » gece » 404 not found » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » chevelle » cemetery gates » harf oyunlu basliklar » besni nin tarihi eserleri » var misin yok musun » sebnem ferah » prefiero estar desnuda que usar pieles » emre kongar in turkiye de yasadigina inanmak » yaran msn nickleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa