frogdesign 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cam frog
  2. frog
  3. crazy frog
  4. kermit the frog
  5. peace frog
  6. super frog
  7. frog prince
  8. funny little frog
  9. dort poison frog

© 2008 - uludağ sözlük

frogdesign başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. frogdesign ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu frogdesign nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir olcu birimi olarak bir milyon » mehmet simsek » vatan » maserati » ecayip heyvanlara benziyirsen » uludagsozluk » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » kuran i kerim » tatil sonrasi ise baslamak » imkb » basarisiz diyetisyen ufuk » damizlik » turk » yazarlarin gammaz olma nedenleri » tabulari yikmaya geldim hatceee » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » dero birlikleri » bu tabi sadece bir iddia » bestrafe mich » uludag sozlukteki kizillar » hop hop yukari » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » hagi vs hami » independent project » francois zoko » alexei smirnov » fethiye » kedilere tas atan mal cocuk » cep telefonunun ucus seyir sistemine zarar vermesi » ayse ozyilmazel