freud surcmesi 

kapat
  1. freud'a göre insan üstbilincinin*, vücut üzerinde denetimi ve baskınlığı azaldığı anlarda ağızdan kaçırılan, bilinçaltını gözler önüne seren, genellikle cinsel alt metinli dil sürçmeleridir. yorgun ya da uykuluyken, vidanjör yerine vibratör demek buna örnek olarak gösterilebilir.

-ahmet abi şurdan vibratörü verir misin?
    -ney ney?
    -eehm, şey.. vidanjörü diyorum.
    -ha şöyle adam ol.
    #3834186 (dolunayisi, 18.08.2008 12:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

freud surcmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. freud surcmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu freud surcmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about freud surcmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» facebook » ser » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » mahler senfoni no 2 » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » osmanli turk degildir » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » engin kennerman » google earth » ulan okuz anadolulu » takim tutmayan erkek » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » dunya hayatinda mutluluk » grand ekinoks » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saf aklin elestirisi » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » cicek lokantasi » gecen haftanin en kotu entryleri » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » ahmet cakar la sansa bak » sol frame » babanin harclik verememesi » cafe betul » sss yengen » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » vesselam » ctrl f » 23hapo » johnnyturhan