french press 

kapat
  1. triceps adelesini çalıştıran bir vücut geliştirme hareketi. dirseklerin arasındaki mesafenin değişmemesi kilit noktasıdır.
    #365439 (roy mustang, 22.06.2006 01:24)
  2. gerçekten kahve tadı almak isteyen, aromayı tamamen hissetmeyi arzulayan insan için kahve hazırlamanın en basit yolu. aromalı kahve alıyorsanız zaten başka bir yöntem kullanmak anlamsız olur. koyu ve sert bir kahve elde edersiniz ama diğer yöntemlerden çok daha lezzetli olur. kalın çekilmiş kahve ile daha iyi verim alınır, daha berrak bir kahve elde edilir. paraya kıyıp bodumdan da alabilirsiniz bir kaç milyona herhangi bir yerdende.
    #431484 (halit ayarcı, 16.07.2006 16:00 ~ 17.07.2006 03:00)
  3. fransızların ikinci dünya savaşı sırasında ekmek kuyruğuna girip birbirlerini itme hali
    #1005595 (vipernas, 16.12.2006 04:45)
  4. filtre kahve yapılan gereç.
    küçük bir dekoratif sürahi görünümündedir. sıcak su ve kahve içine koyulur bir kaç dakika demlenmesi beklenir. daha sonra kapağındaki küçük pistonumsu hede aşağı itilerek içindeki süzgecin kahve tortusunu süzmesi sağlanır.
    #1660902 (fashiondesigner, 19.05.2007 02:43)
  5. fransız icadı olmayan kahve edevatı.
    bunun süzgeç kısmında habire kahve artıkları birikmektedir. orası vidalı olduğundan kolayca çevirerek söküp temizleyip geri takabilirsiniz.
    #1772063 (dedirten durum, 15.06.2007 15:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

french press başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. french press ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu french press nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about french press. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acilin ben maxfaktor uzmaniyim » george best » josef k nin k si » mikrodalga firin » zap suyu siiri » google earth » deivid in umit karan a erk uygulamasi » olcu kabi » dunyayi yoneten adam » metin culhaoglu » 0532 » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » zoruna giden entrye eksi veren yazar » yemekteyiz nail » baslik acip ayar verdim abi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » delikanlimuhendis » ayikulagi » unutamam » born in a morning hall » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » rurouni kenshin » wookie » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » irmak unal » mozole mirach » kafama sikar giderim » nick and the candlestick » metro kapisina elini sokan insan » sanal reklam » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari