freemartinizm 

kapat
  1. plasenta damarları arasında irtibat bulunan ikizlerde (anastomolitik ikizlerde) erkek ikizin dişi ikizde sebep olduğu hormon bozuklukları dolayısıyla meydana gelen yalancı hermafrodit lik.
    #2474299 (ditty, 15.10.2007 21:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

freemartinizm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. freemartinizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu freemartinizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about freemartinizm. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alptekir pisisoy a sordunuz da mi » ahmet hakan coskun » robert traylor » geriye donmem » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » josep guardiola » dumur olaylar » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » anlamamazliga yatmak » kanyon » masal » baban ne is yapiyor » bir boka benzemeyen minimal siir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » athletic bilbao » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » yalcin kucuk » kukunla oynama siser » neanderthal » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » kilo verememek » brasilia » tve » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » cuzdanda gerekenler » cincin » yemekteyiz nesrin » yazarlarin aslinda demek istedikleri » facebook ta friend request gorunce sevinmek