freely 

kapat
  1. şahsen bizzat kendim oluyorum ..
    #62922 (freely, 12.02.2006 12:05)
  2. birinci nesil yazar.
    #2022039 (dabaddah, 27.07.2007 18:37)
  3. ing. çekinmeden, free olaraktan, rahatça, seve seve, açıkca, serbestçe, dobra dobra, saklamadan..
    #2022043 (dabaddah, 27.07.2007 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

freely başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. freely ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu freely nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» viski cacik » easy filehosting » kara cahil » normal gorunume don » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » alp arslan » izmir sozluk » ali riza yildiz » ayak parmagi » opsene lan » gaziantep » ramak kalmisti » xcr7 » pleasantville » uds » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taslitarla » giresun » gece vardiyasina kalan seovi turu » summoning » yaprak dokumu » insan » cennetten kovulan » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » asuman krause » alvaro obregon » kisiligini oturtamamis ozenti insan » binbasi ersever in itiraflari » marques green » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » temcit pilavi