frederico rasi 

kapat
  1. türkiyedeki ilk trafik canavarı. ilk türk trafik canavarı desem olmayacak çünkü adam türk değil italyan. italyan sefaretinin şoförü bu zat 26 ocak 1912 de şişli cami önünde idris isimli bir arnavuta çarpıp kaçmış.
    #893532 (aabi, 22.11.2006 11:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

frederico rasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. frederico rasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu frederico rasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about frederico rasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karamsar entryler » gore gori chapa tipa rota hey » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » yapilmis en aptalca dalginlik » bir tikky nin intihar mektubu » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » katil usak » sozluk sadece entry girmek degildir » tutun » butun muhendisleri abazan diye fislemek » magic mushroom » sise » guzelavrat otu » opel corsa » tpjd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukle ilgili istekler » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » zaman » zamani durdurma istegi » kara gozlum » san francisco » osuramamak » pervane » gecen gun yine sevisiyorum » hangi ask adil ki » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » sayfa goruntulenemiyor » iktidarsiz jigolo » elektrojen » acik diplomasi