frederic dehu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. frederic
  2. frederic auburtin
  3. frederic homs
  4. frederic mistral
  5. frederic piquionne
  6. frederic bastiat
  7. frederic hantz
  8. frederic kanoute
  9. frederic s mishkin
  10. frederic weis

© 2008 - uludağ sözlük

frederic dehu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. frederic dehu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu frederic dehu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rs » play it again sam » facebook u olmayan uuserlar » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » aaal sozluk » turkey hill » rikimaru » bir kendini begenmislik olarak din » critical strike » vicdan » canim kelle istiyor » kalimerhaba radyo » la traviata » sakarya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cep telefonunu duvara firlatmak » turgut akpinar » dis teli » ferhan sensoy » galatasaray dan nefret etme sebepleri » football manager 2008 » nefes nefese » yaran hoca laflari » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » baba ogul diyaloglari » ataturk un karga kovalarken olmesi » polonya » trt nin irib le girdigi is birligi » sinir bozucu sorular » hugo lloris