freddy cole 

kapat
  1. jazz'ın efsane ismi nat king cole'un piyanist kardeşi.. sesi kardeşi'nin sesi kadar güzeLdir.. uzun yıLLar funk jazz ustası grover washington jr iLe çaLışmıştır..
    #1872943 (Tucimania, 06.07.2007 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

freddy cole başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. freddy cole ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu freddy cole nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre belozoglu nun sakatlanmasi » sozlukte yok » ayni gecede asik olup ayrilmak » zehir » alpaslan dikmen » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » konusmaya yeni baslayan bireyin ilk sozleri » muteahhit » dile dolanan sarkilar » lan » seni seviyorum demekten korkmak » marti » how i met your mother » taksilerin gece tarifesi » uludag sozlukteki sarilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlere pislik uretiyorlar demek » var misin yok musun » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » nba 2k9 » kizil anka » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » fatma aliye » ogretmene sigara ikram etmek » arteta » yakup sevindik » yasak kadin » polo garage » world of gypsy music » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » dusunce baloncusu