fred cakmaktas 

/ 2
kapat
  1. nam-ı diğer Fred Flintstone ya da Pedro Picapiedra...
    #2513703 (lalenguademariposa, 24.10.2007 20:05)
  2. türkiye kupasını gören son fenerli.
    #3070001 (life style psychedelic, 28.02.2008 12:11)
  3. ultraslan ın yaratıcılığı ile türkiye kupasını alan son fenerli olmuştur.
    (bkz: hay cok yasa emi)
    #3070036 (peizerat, 28.02.2008 12:20 ~ 12:21)
  4. vinç operatörü olan çizgi film kahramanı.
    #3070053 (sex files, 28.02.2008 12:28)
  5. cimbom taraftarının leverkusen maçındaki don vito corleone yaratıcılığından sonraki 2. bomba.
    #3070054 (madmadam, 28.02.2008 12:28)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

fred cakmaktas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fred cakmaktas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fred cakmaktas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » merkur operasyonu » asker karisi olmak » ekmek asi » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » insan » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » dimitar ivankov » ohsss » nwankwo kanu » foca fatihi » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » the digital millennium copyright act » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » yorum farki » julius aghahowa » tabulari yikmaya geldim hatceee » amele spor » cosplay » senden elektrik alamiyorum » komur demokrasisi » sevisgen sipalar » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » bunalti » birbirine benzeyen unluler » askerligi istemeyen solcu » turgay bahadir » abdullah gul e yuh demek