fransiz kaldim 

kapat
  1. yakın bir zaman içerisinde yazar olmasını umduğum çaylak insan. canım arkadaşım.

edit: evet beklenen oldu ve o artık bir yazar*

istek üzerine 2.edit: ay benim klavyem yamulmuş da tanım yaparken yanlışlıkla arkadaşım yazmışım. dostum olcak o. gerçek dost'm..
    (elestra, 29.12.2007 23:18 ~ 12.03.2008 22:02)
  2. beşinci nesil yazar. *
    (finally free, 01.01.2008 19:29)
  3. fransiz kalmak deyimine kurban olan kimsenin olayı birinci tekil şahıs ile belirtmesidir, zaten normal olan da budur. sadece "fransız kalmak" bakınızı vermeyi gönlüm elvermedi, saçmalayayım dedim.
    (pyndemonium, 01.01.2008 19:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » hep seni aradim » moliere » jessica alba » peskestepe » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » hayattan zevk alamamak » kelle paca » alkollu yiyecek » turkiye » kibariye » faruk ayakkabi » star ana haber » yilmaz morgul » yannick noah » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » yildirim » ping pong masasi » yurumek » oyuncakdunya » karisini satan adam » tezkereci » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » elizabeth i » riza tevfik » entel » taharetmuslugu » superstar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa