fransa da ermeni oturumu 

kapat

1. an itibari ile meclislerinde tartısılan ermeni soykırımını inkarın suc sayılmasına yönelik yasa teklifi.
    #256717 (can, 18.05.2006 13:56 ~ 13:57)
  2. (bkz: Ben bu filmi daha önceden izlemiştim)
    #256727 (tatasoy, 18.05.2006 13:58)
  3. (bkz: aaaa oturmaya mı geldiniz) dedirten hadise
    uluslararası alanda fransanın vize verirken bile bin türlü sorun çıkarmasına neden olan ve olmaya da devam edecek sürecin bir sinyali daha.
    #256729 (ya bi sus yaaaaa, 18.05.2006 13:58)
  4. olay karşısında;
    AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün misilleme yaparcasına hazırladığı yasa teklifini parti grup yönetimine sundu. Akgün'ün teklifi yasalaşırsa Türkiye "fransa nın cezayir ve ruanda da soykırım katliamı yaptığını açıkça kabul etmiş" sayılacak ve bunu inkar edenlerin 10 bin YTL para cezası ödemesi gerekecek.

Madde 1- Türkiye, Fransa'nın Cezayir ve Ruanda'da yaptığı soykırım katliamını açıkça kabul eder.

Madde 2- Fransa'nın yapmış oluduğu katliamlar, soykırım niteliğinde olup, bu soykırımı inkar etmek suçtur.

Madde 3- Fransa'nın Cezayir ve Ruanda'da yaptığı soykırımları inkar eden kimseye 10 bin YTL para cezası verilir."
    #256762 (aby, 18.05.2006 14:04)
  5. devam edilmesi daha ileri bir tarihe ertelenmiştir.

muhtemelen ekimden sonra, yeni bir parlamentoyla.
    #256763 (can, 18.05.2006 14:04 ~ 14:05)
  6. sonrasında meclisin önünde ermeni cemaatleri tarafından eylem yapılmıştır.
    #256800 (can, 18.05.2006 14:10)
  7. yememiştir.
    #256836 (pilotmont, 18.05.2006 14:15)
  8. (bkz: türkiye nin ekonomisini koz olarak kullanması)
    #256843 (pilotmont, 18.05.2006 14:16 ~ 14:17)
  9. gayet normal bir oturumdur, hiç kimse kınamasın. sen yıllar yılı beyoğlu'ndaki cezayir sokagının adını fransız sokagı diye değiştirirsen adamlar senin hassasiyeti ciddiye alır mı hiç ??
    hadi sıkıyorsa yapalım tbmm'de bir oturum ve fransa'nın, belçika'nın kuzey afrika'da, ingiltere'nin hindistan'da, abd'nin ise kendi topraklarında kızılderililere yaptıklarını konusmaya cür'et (!) edelim...
    (bkz: bana bunlarla gelmeyin)
    #256883 (montajelemani, 18.05.2006 14:23)
  10. ülkeler arasındaki ilişkilerde en önemli unsur karşılıklı cıkardır.

fransa'nın sözde soykırımla ilgilenmesinin sebebi elbette insani duygular değildir.

olaya bu açıdan bakmak gerektiğinde türkiyenin fransa için önemi gün gectikçe büyüyecektir.

türkiye cumhuriyeti küçük bir ermenistanla karşılaştırılamayak kadar büyük bir ekonomiye sahiptir.

fransadaki ermeni oylarıda, oradaki türk oylarından çok fazla değildir.
    fransadaki vatandaşlarımız daha etkin olduklarında, ermenilerin işi gittikçe zorlaşacaktır.

her ülke gibi türkiye cumhuriyet'i devleti de cıkarlarına zarar verenlere, elindeki tüm imkanları kullanarak karşılık verebilir.
    #256959 (pilotmont, 18.05.2006 14:36 ~ 15:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

fransa da ermeni oturumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fransa da ermeni oturumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fransa da ermeni oturumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fransa da ermeni oturumu. Copyrights of the articles are belong to their authors.