francois sterchele 

kapat
  1. geçen sezonun* 21 golle gol kralı olduktan sonra club brugge e transfer olmuş ve dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş 26 yaşındaki forvet oyuncusu.
    (vurursa gol olur, 08.05.2008 12:20 ~ 12:33)
  2. (bkz: mekanı forvet olsun)
    (Vivendi, 08.05.2008 12:25)
  3. marc vivien foe, miklos feher ve antonio puerta ile aynı yerde şu anda, bulutların üstünde maç yapmaktalar...
    (otep shamaya, 08.05.2008 12:28 ~ 12:29)
  4. haftasonu oynanacak olan maçta miklos feher ve antonio puerta'nın önünde tek forvet olarak oynayacak oyuncu.
    (cagdas, 08.05.2008 12:31)
  5. bugün trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. belcika milli takımı ve club brugge de forma giymekteydi.
    (cakaf, 08.05.2008 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kizce » ani harabeleri » burger king tikla gelsin » ataturk un son sozu » kubilay turkyilmaz » amme intizami » burun kakmak » turk yilmaz marsi » mentollu sigara » takim elbise giyen erkek cocugu » paradise » holy roller » probis » seks diyeti » pinar » kayip mavi cocuklar » sungur savran » tup » tuncay merdan elele hep beraber seysel e » benim adminim isini bilir » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » dino merlin » eski bir hatirayla karsilasmak » universiteye olan ozlem » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » saat 3 karni ac olan gelsin zirvesi » baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » varna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa