francesco manassero 

kapat
  1. gordon milne tarafından beşiktaş'a getirilen nasıl oynadığı anlaşılamadan gönderilmiş olan perulu futbolcu.
    #3687837 (delgado, 19.07.2008 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

francesco manassero başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. francesco manassero ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu francesco manassero nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » asfaltiniz hayirli olsun » bayraktepe » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » tayyip oglunu askere gonder » otobuslerdeki cep telefonu yasagi » guzellik salonu » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » emre kongar » tsk ya camur atmak » susuz anadolu ogretmen lisesi » spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » aziz yildirim » taraf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insaat fakultesi » sehit verince milliyetci olan toplum » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » arsenik » arda turan » anket baslik » senden cocugum olsun istiyorum » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » bulent ortacgil » aldatilmak » besinci nesil silik » insanlarini begenmedigi sehre atom bombasi atmak » to madeira » papagan » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi