frag manyagi 

kapat
  1. fps tarzı oyunlarda maksat karşı takımdan birilerini öldürmektir ve bununla alakalı bir takım stratejiler geliştirilerek ilerlenir. ancak frag manyağı denilen kişi veya kişiler takım oyunu oynamaz, tekil olarak hareket ederler ve en çok oyuncu ne taraftan gelecekse o tarafa yönelerek oynarlar.

bütün maksat karşı tarafı eksiltmek, frag kazanarak kendi takımının puan anlamında lideri olmaktır.

bütün takım aynı maksadı güdüyor ve frag manyağı olarak oynuyorsa takımın oynadığı bu oyun tarzına mad rush denir.
    #3776721 (Spiritus Sancti, 06.08.2008 01:25)
  2. takım oyunu gerektiren search and destroy tarzı bölümlerde çok işe yaramayan oyuncu tipidir. *
    #3776728 (rex ares, 06.08.2008 01:27)
  3. chat yapılan yere;
    -yine 1.nci oldum omg!!
    -oyunun ilk 5 dakkasında yemek yememe rağmen 1.ci benim hepiniz eziqqsiniz lan omg:)(:??!!
    yazan çocuğumsu tiplerdir. bide pata küte ingilizceden falan anlamayan sadece adam öldüren zararsız, şekerimsi tipleri vardır.
    #3776741 (bleak poison, 06.08.2008 01:29)

© 2008 - uludağ sözlük

frag manyagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. frag manyagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu frag manyagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diger erkekleri kiskanan erkek » ertugrul saglam » dilber hala » lig tv canli skor servisi » once bir kamulastiralim sonra dusunuruz » isimleriyle cagrilan insanlar » mehmet ozyavuz » eski entrylerin eksilenmesi » seri eksi oy veren ibne » heron » mutluluk kavraminin altindaki tehlike » bayraktepe » kucuk parasut » elestireyim derken kisinin reklamini yapmak » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » spor yazarlari » twelve monkeys » x olmedi » hagi vs hami » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » aceto balsamico » akademik uyari » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » tck 216 » minaharker » kasar » umudunu yitiren asiktan nameler » asker esi olmak » nekrofili » muslugu actim tipasini taktim