fox tv dizileri 

kapat
  1. bizden olduğunu göstermek için yapılan diziler belli, çok kasmışlar, dizilerin konusu hep bizleri anlatıyor, türkiye'yi türk halkını;

memur muzaffer; bizi anlatıyor dedik ya, memurları ve çektikleri sıkıntıları anlatıyor, ama kalite yönünde sıfır be aga, lan daha kaliteli daha güzel oyuncularla oynanamaz mı.
    oks anneleri; oks öğrencilerini ve annelerini çektikleri sıkıntıyı anlatıyor, tamam aga konu hakikaten ilginç ve hiç yapılmamış, lakin niye bu kadar basit, neden kalitesiz bu dizi, anlamıyorum.
    arka siralar; bizi anlatıyor diyelim, aslında lise hayatını falan çok abartmışlar da, azıcık ucundan lise yöneticilerini ve öğrenci sıkıntılarına parmak basıyor, lakin yine her zaman ki gibi beş para etmez oyuncular ile çekiliyor, ağlamak istiyorum 30 yaşındaki adamı 17 yaşında gibi gösteriyor, ayıp yahu.
    bez bebek; ne bileyim o da bir boka benzemiyor ama yazayım dedim

yani demem o ki; fox tv bir şeyler yapmaya çalışıyor, sosyal diziler çekiyor, hepimizin bildiği gerçekleri oynuyor ama yapılmayanı yaptığı için özgün br çalışma oluyor bu diziler, lakin basit oyuncu kadrosu ve çekim kalitesizliğinden istediğini alamıyor. ulen böyle boş beleş adamları oynatacağına, dışarda dizilerde oynamak için can atan binlerce insan var, topla onlardan bir kaçını, şerefsizim herkesten iyi oynarlar.
    #3451588 (goodboy, 26.05.2008 21:45)
  2. kumanda sahiplerine hitap eden mantıklı diziler. yani 0-9 yaş grubuna...
    #3451594 (bugsbunny, 26.05.2008 21:46)
  3. aslına bakılırsa bez bebek adı altındaki şeye dizi demek yanlış olur. günün 13.7 saati bez bebek yayınlanıyor fox ekranlarında.
    #3451606 (visibilia ex invisibilibus, 26.05.2008 21:47)

© 2008 - uludağ sözlük

fox tv dizileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fox tv dizileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fox tv dizileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir muhendisin hayati » 2b » ecayip heyvanlara benziyirsen » erkegin kadindan daha cok on planda olmasi » sike sike oldurmek » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » intihar notu » sol frame ve mahmut iliskisi » anason yagi » var misin yok musun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games