fotokopici 

kapat
  1. (bkz: stajyer)

başlık başımıza kalmış. tanımlayalım;

fotokopi makinası satan kişidir.
    #96341 (redwinemania, 02.03.2006 18:49 ~ 12.02.2008 20:09)
  2. bir üniversiteden acısız* mezun olabilmek için bu güzide insanlardan birini dost edinmeniz şarttır.okul içinde ve dışında olmak üzere çeşitli yerlerde yaşam alanı bulabilirler.sınav nereye kadar* * gibi sorularınıza anında cevap verebilme yetisine sahiptir.sevelim koruyalım..
    #110976 (latribudedana, 11.03.2006 23:20)
  3. geleceğin ideal mesleklerinden. bir numaralar.
    üstelik okula gider gibi geliyorlar, zaten okula geliyorlar.

ilginç bir durumdur, o bilmemkaçyıllık okuldan mezun olacak ki$i 1 milyar maa$ istemeyi bile açgözlülük olarak algılarken, onun bazen yemek parasını bazen yol parasını elinden alan üstelik beyinsiz, hatta minnacık karde$imi ba$tan a$ağı süzüp pis pis bakan öküz fotokopicinin son model arabalarla falan gezmesini. aslında o son sıfatı eklemeyecektim yani burada eklenmezdi ama olmadı yaa, aklıma gelince sinirden böyle konu$uyorum.

karde$im benle okulun kütüphanesine bile gelmiyor da bu yüzden. daha bir delleniyorum.
    #2990957 (sidikli, 12.02.2008 04:50)
  4. 6. sınıfta kopya çeken arkadaşımıza kökle taktığımız isim. bi ondan bi benden bakar dururdu. derken kızdık göstermemeye başladık. notları yerlerde sürünmeye başladı. sonra bu acıya dayanamayıp taşınıp gitti. *
    #2990983 (zombi, 12.02.2008 05:42)
  5. bu aslı, buda ayşe gibi igrenç espiri yapanlarıda mevcuttur.**
    #3194313 (littleworm, 26.03.2008 22:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

fotokopici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fotokopici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fotokopici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fotokopici. Copyrights of the articles are belong to their authors.