fotograflar 

kapat
  1. fotoğraf kelimesinin çoğul halidir.*
    #1398428 (tomamca, 11.03.2007 02:32)
  2. (bkz: eski fotoğraflar)
    #1398441 (little girl in bloom, 11.03.2007 02:38)
  3. gökhan kırdar' ın gözbebeğim adlı albümünün slow şarkısı. sözlerini de vereyim tam olsun.

avucumda siyah beyaz,
    için için ağlar gibi fotoğraflar.
    dökülüyor birer birer,
    karışıyor sarı soluk yapraklara,
    anılar.
    yine geceler,
    yine geceler.
    alışılır değil,
    konuşulur değil,
    yaşanası değil,
    ölüm gibi,
    içimdeki bu deprem.
    alışılır değil,
    alışamam buna,
    düğümlenir, rahat vermez,
    bu sessiz isyan,
    ruhuma.
    seni aradım boş sokaklarda,
    seni aradım hatıralarda,
    karanlık dökülürken yollara,
    seni aradım son ışıklarda.
    seni aradım boş sokaklarda,
    seni aradım hatıralarda,
    içimi acıtırken yokluğun,
    seni aradım hep şarkılarda.
    #2616575 (abberline, 22.11.2007 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

fotograflar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fotograflar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fotograflar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korkan kiz » anahtari evde unutmak » bilecik » cheapdeath » pulp fiction » dr oetker docent olacak » zeytinburnu » who is the gossip girl » adsl faturalarindan bikmak » dolmusta aglamak » sozluk u birakip facebook ta takilmak » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » sisi » atesikus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jeg » sarhos » benim niye yok » cherry garcia » superseks » tom bombadil in basbakan olmasi » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » exodus » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » norrda » gondar » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » napoleon bonaparte » her issize 350 ytl maas