fotograflar bilgisayarda gostermek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fotograflari bilgisayarda gostermek
  2. fotograflar
  3. yaran fotograflar
  4. arsivdeki fotograflar
  5. bu fotograflar gulduruyor
  6. sok eden fotograflar
  7. konusan fotograflar
  8. sararmis fotograflar
  9. sararmayan fotograflar
  10. eski fotograflar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» istanbul bursa 75 dakika » lisede hoslanilan kizin anket defteri vermesi » universite ortaminda hatun kaldirmak » dunkin donuts » cumingsoon » saimbeyli nin tarihi eserleri » discard » yilmaz guney » sevmek » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » yesilcamin unutulmaz isimleri » domatesli pilav » tiramola » feridun duzagac » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » turkceye giren yabanci kelimeler » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » ben leyla olmusum kimin umrunda » erman toroglu » cenin icinde cenin » sinirlenince yapilmamasi gerekenler » ofsayti anlayan kadin » thomas zdebel » solyangaz » kurtaj » kilic baligi nin oykusu » nigde » welcome home sanitarium a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa