fotograf albumu 

kapat
  1. içinde plajda, mezuniyet gecesinde, düğünde, evde, okulda, işte çekilen resimlerin bulunduğu, nostaljik değere sahip albüm.
    (bkz: fotograf albumu kapagi)
    (asiti kaçmış kola, 15.09.2006 18:16)
  2. dijital fotoğraf makinesinin yaygınlaşmasıyla, bilgisayardaki klasör adı haline gelmiş, eskinin cicili bicili fotoğraf defterleri. fotoğraflar özenle seçilir, özenle yerleştirilirdir. albüm dolduktan sonra, yeni albüm alınana kadar yeni çekilen fotoğraflar yaprakların arasına konurdu.
    (fotokopini cektir git, 27.03.2008 03:21)
  3. çoğu zaman yurtdışından gelen akrabalar tarafından çıkartırılarak eski günlerin konuşulmasına sebebiyet vermektedir.
    (wegander, 27.03.2008 03:23)
  4. Günümüzde dijital ortamlarda yaratılan dosya. Eskisi gibi cilt olarak fotoğraf albümleri özel günler için ayrılıyor artık

Doğum, sünnet, evlilik gibi gibi...
    (ulfgar, 27.03.2008 03:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tannis » yurtici kargo » taharet muslugu » slalom » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » engelli cocugu olan anne » aziz nesin » 1935 » selim sesler » ideal seks » give me five » teenage » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » cep sarji sutyen » tasa » kahve dunyasi » allah a inanmama sebepleri » iki yabanci » binbasi ersever in itiraflari » kaplumbaga cuku » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » yanlis cikarilan gunahlar » gilded age » i love you » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » haybeden gercekustu ask » transfer politikasi » seovi ile karmaya bak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa