forza the glue 

kapat
  1. hoşgelmiş yeni yazardır.."ya onaylanmazsa yazarlığım" ıvırtı ve de zıvırtısıyla uykusuz bir gece geçirmiştir. onaylayanları adeta bir mutluluk ve sevgi kelebeğiymişçesine öper, bütün ötekilere de selam eder.
    (forza the glue, 20.03.2008 12:08)
  2. yeni gelmiş bir yazarımız. hoş gelmiştir.
    (notrinova, 20.03.2008 12:50)
  3. sağlı sollu ataklarla moderasyon ve işleyiş hakkında konuşmaya başlayan yazar. bu konularda en özgürce konusulan platform olan ulu sözlükte, moderasyonun bu ataklara kontra atakla cevap vermesi durumunda kendi kalesinde gol görebilecek yazar. ayrıca josef k'nin ilerden sert ve etkili şutları var. mesafe tanımaksızın vurabiliyor.
    (oyuncakbulut, 24.03.2008 11:55)
  4. haklı serzenişlerde bulunan yazar.
    (ben hep 17 yasindayim, 24.03.2008 12:01)
  5. mod arkadaşlara bulaşacaksa kendisine josep k yı öneririm. diğerleri çünkü tam bir muamma. ne yapacakları belli olmaz.

(bkz: aman heri)
    (notrinova, 24.03.2008 12:05)
  6. istediği şey hakkında konuşabilme hakkını elinde tutan yazardır. kurallar dahilinde eleştiri de yapar, giydirir de.

uludağ sözlük moderasyonu oldukça başarısız olabilir, ancak eleştiriler nedeniyle adam atacak kadar egomanyak insanlar olduklarını da sanmıyorum.
    (double cross, 24.03.2008 12:05 ~ 12:12)
  7. sözlük tecrübesine sahip olduğu aşikar bir yazar. kalemi de güçlü geldi bana. iyi iyi, lazım böyle adamlar..
    (hosaf, 24.03.2008 13:55)
  8. supriz yumurta başlığının kinder supriz yumurta başlığına yönlendirilmesi kendisni çok şaşırtmış..

hoş geldin diyoruz , daha neler göreceksin...
    (chanson de roland, 24.03.2008 15:15)
  9. hoş gelmiş yazar. seren serengil hayranı olduğu hakkında duyumlar aldım. *
    (bkz: yasak sokaklar)
    (ada vapuru carki, 25.03.2008 13:04)
  10. kurduğumuz diyalog sonucu beyni s.o.s. veren yazardır.kendisi hissettirmeden orkid muhabbetini nerelere getirmiş ve şok etmiştir.

dikkat edilmesi gereken edit: hafif şizofren durumu var(15 kısının neresı hafıf o ayrı) farkedildiğinde çaktırmayın.
    (anata o gi shiteimasu, 25.03.2008 16:25 ~ 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» neset ertas » kyma » bebek taklidi yapan erkekler » sozlukle ilgili istekler » mihail gorbacov » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » liljan » diksiyon dersi veren dilsiz » husnu yalinkilic » aslanlar sahada tribunler ayakta » flamenco turca » margin » metalwrath » josh holloway » 1 ay icinde parti kuruyorum » tantuni » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » biz kac lirayiz » erdogan egemenoglu » ya evde yoksan » facebook » hayata dair ic burkan detaylar » sizofren degilim lan » angela merkel » omer seyfettin » tip » burden a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa