forwardla bak ne olacak 

kapat
  1. tanım: facebook uygulaması süper wall a gelen mesajların altında yazan rahatsız edici, saçma, skindirik yazı.

ne skim olabilir ulan? bir tane resmi sağa sola yollayınca ne olabilir? bu kadar mı bilgisiz, bu kadar mı ibiş yetişiyorsunuz olm siz?

kandırıyorlar milleti, üzüyorlar çocukları, ondan sonra 'bu gençlik nereye gidiyor?'. gider tabii. arkası dönük karı soyunacak diye zilyon kişiye forward mail çeken çocuk heryere gider, her boku yer.

bir allahın kulu yok mudur bu sab-i sübyanlara bilgisayar öğretecek? onlara bir grafiğin biçim değiştiremeyeceğini söyleyecek? artık bitsin bu saçmalık.

aha entryi girerken bir tane daha mail geldi. super wall kullanıcısından bir e-posta iletisi almışız. dur ben kaldırayım şu uygulamayı, zinciri bozayım mal gibi kalsınlar ortada.
    #3385421 (7th son of a 7th son, 11.05.2008 23:16)
  2. * hamit bak bu basbakanlik makaminda cekilen recep tayyip erdogan'in resmi.
    + ee?
    * forwardla bak ne olacak.
    + [forward] aaa kayboldu? oha?!
    * ya ya..

ebenin .mi olacak. boyle bir sey mi saniyorsunuz lan. nedir bu sacmalik?

iqnuz kac sizin? te allahim ya.
    #3385439 (KoPuSh, 11.05.2008 23:22)
  3. bişi olmayacaktır ama tüm feysbuk ahalisine olacakmış gibi hissettiren iletidir. Çıkaran zatı muhteremi bulup haklamak gerektir.
    #3385710 (perfectman, 12.05.2008 00:17)
  4. facebook ile birlikte gelen manasız yeni bir olay.
    #3387330 (concept insan, 12.05.2008 14:37)
  5. - forwardla bak ne olacak?
    + forvetliyim abi semih'i mi alayım mı oyuna? nolur sence gol olur mu?
    - sktir git lan facebooktan.
    #3387338 (TTTDDD, 12.05.2008 14:40)
  6. facebook sazanlari topluluğuna katılmanıza neden olacak soru cümlesi.
    #3387415 (imhotep, 12.05.2008 15:02)

© 2008 - uludağ sözlük

forwardla bak ne olacak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. forwardla bak ne olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu forwardla bak ne olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anaaam costu lan bunlar » is gorusmesi » sakal yemek » ayarini verdim bekliyorum » kayseri » aaron stainthorpe » internetsiz bir yasam dusunulemez » yaran olaylar » el juego del angel » sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci