forvete 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. servet cetin i forvete koymak
  2. tuttugu forvete asik olan gay defans
  3. gol yiyen kalecinin forvete attigi bakis
  4. playstation 1de roberto carlos u forvete almak
  5. winning eleven da roberto carlos u forvete almak
  6. pas veren forvete makyaj yapip derse sokan hakem

© 2008 - uludağ sözlük

forvete başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. forvete ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu forvete nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nostaljik tramvayda aglamak » akyaka » langaza » belki ustumuzden bir rus gecer » paint it black » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » sevgili » hersey ona donecek birgun » heresy » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » aaal sozluk » mardin » sabetay sevi » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » agzi olu gotunden soguk olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agladigim gunler oldu » muzo » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » rafet el roman » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » somnium obmutum » kafasi calisan ac kalmaz » cirilciplak gitar calmak » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » i belong to che » bagirarak sevismek » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » harun yahya vs einstein » tek odali hayat » erganun