forum tadinda entry giren birinci nesil 

kapat
  1. 'yuh artık' kapsamında adeta bir öküzdür bunlar. çok ayıpçılardır aslında. forum tadinda formatcılığın önde gidenidirler. uzaycıdırlar. zapatista'cıdır zaten bir çoğu. çokomelcidir. platin memecisidir aslolarak.
    #2706116 (hosaf, 17.12.2007 03:10)

© 2008 - uludağ sözlük

forum tadinda entry giren birinci nesil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. forum tadinda entry giren birinci nesil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu forum tadinda entry giren birinci nesil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » celik » semice » asker esi olmak » fantastic four » loupe clean » iri memeleri olan kiz » ilkokulun vazgecilmezleri » billy mehmet » venividivici » masturbasyonun seksten iyi yanlari » cinselligi ozgurce yasayan insanlarin ayiplanmasi » bladecatcher » burdayim » the visitor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matias emilio delgado » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » kivanc ozkok » h p lovecraft » hayim revivo » servet cetin » saat yonu » yasayi dolanmak » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » karmayi eksiye de dusurseniz buradayim » aktif aramalar » asik olunan kisinin en yakin arkadasla cikmasi » gossip girl » serenity