forum cihat tarzi entry 

kapat
  1. cihat cagrisi yapmak amacıyla, forum tarzında yazılan entry. ne yasal yönden, ne de sözlük formatı açısından caizdir.* *
    #3688768 (haziran, 19.07.2008 21:25)
  2. (bkz: forum chat tarzi entryler silinir)
    (bkz: serbest cagrisim)
    #3688847 (bairam hoshtempo, 19.07.2008 21:36 ~ 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

forum cihat tarzi entry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. forum cihat tarzi entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu forum cihat tarzi entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» susuz anadolu ogretmen lisesi » oldu gozlerim doldu » trabzon » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » sevgilinin eski sevgilisi » halit akcatepe » yorum farki » lions in a cage » laz » kadinlari cekici yapan detaylar » gsg 9 » cello » necati bilgic » blood sweat and tears » bilek corap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aral ithalat » inci kerestecioglu » matias emilio delgado » dun yine sokaktaydim » rodezya » fenerbahce taraftari » okulu cok seven ogrenci » falyanos » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » var misin yok musun » yaprak sarmasi » gokhan zan » postmodernizm » haserat