fort boyard 

kapat
  1. tv5te yayınlanan, fransızca bilmeyenlerin bile eğlenerek izlediği yarışma. bizde de hazine adasi adıyla yayınlanmıştı starda. jansetle yosi mizrahi sunardı. sonra kaldırıldı. ama kaliteli yarışma orjinali. cüceleri ve ak sakallı amcasıyla ünlüdür.
    #2296474 (taharetmuslugu, 11.09.2007 01:14)
  2. 20 mart'ta fox tv'de yeniden başlayacak yarışma programı. yarışmanın sunucusu evrim akin olup, Türk, Bulgar ve Sırp yarışmacılardan oluşan 48 kişi yarışacaklar.

fox tv'yi tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. ahmet cakar la sansa bak ayarında, kolpa hareket ve kolpa yarışmacılarla ilerleyen bir program gibi olmamasını diliyoruz.

fox tv... festival gibi kanal... katılın...
    #3113387 (superman abi, 09.03.2008 03:30)
  3. turkleri rezil eden,aptallardan oluşan program,yarışma gerçekten güzel,fakat bu zamanda iki ülke kasa soygunu,kelepçeden kurtulma,böceğin altından kod alma gibi yetenekleriyle değil,tarım,eğitim,teknoloji gibi yetenekleriyle karşılaştırılır,gerçi biz onda da alt seviyedeyiz ama,billur kalkavankelepçeden kurtulamadı,sirplar türkleri yendi!..Tavrı hiç hoş değildir.
    #3171436 (ekinoksah, 21.03.2008 14:42)
  4. orjinali; izlenesi, çok zevkli bir yarışma programı. fransızca bilmiyorsanız bile yerinizden kalkmadan son anına kadar izletiyor kendini. bundan 6-7 sene önce star tarafından yayınlanmıştı. şimdi fox tv de yayınlanıyor.
    #3179592 (notrinova, 23.03.2008 11:43)
  5. (bkz: çakma survivor)
    #3389921 (Noctivagant, 12.05.2008 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

fort boyard başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fort boyard ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fort boyard nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tekin acar » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » bilgi sozluk » subay » 15 mayis 2006 » kirsehir » fighting force » odious mortem » hikmet cetinkaya » izmir » gemicik » hepsi » karpuz getir yiyeyim » critical strike » aynadaki yuzunun karsiligi benim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gigi la trottola » eksi sozluk » monday bloody monday » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » imminent » dolphins cry » sergen yalcin » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » smoke screen » abd » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » the recycler » el kurutma makinesi » islam in hosgorulu olmamasi