formula 1 

/ 2
kapat
  1. yeni sezonda en büyük favorinin takımlarda ferrari ve pilotlarda kimi raikkonenoldugu aşikar organizasyondur. gönlümüzde ise takımlarda mclaren mercedes kazansın pilotlarda ise uçan finli kimi raikkonen dir.
    #1099343 (iysr, 03.01.2007 16:40)
  2. formula 1'de her durumu niteleyen bir bayrak vardır. sürücüler bu bayraklar sayesinde pist ve diğer sürücülerden haberdar olurlar.
    (bkz: formula 1 bayrakları)
    #1476517 (invincible, 31.03.2007 20:00)
  3. Her geçen gün dünyada izleyici kitlesi çok hızlı artan, her ne kadar favoriler Ferrari ve McLaren Mercedes pilotları gösterilsede bana göre favori pilot Juan Pablo Montoya olan (geçen sene veda etti) bir organizasyondur. Formula-1'in yeni modern pistleri Türkiye, Bahreyn ve Çin pistleri de takvime eklenmesi Formula-1'in tüm dünyada yayıldığının bir göstergesidir.
    #1928261 (jamish efendy, 13.07.2007 22:36)
  4. bugün yerinden izlediğim, kulakları sağır eden motor sporu.
    #2206284 (darkwingsoul, 27.08.2007 00:39)
  5. genel bir yanlış olarak formula 1'de tüm yarışlar bir sene içerisinde yapılır o sebepten "2007-2008 sezonu" gibi kavramlar futbol basketbol gibi sporlarda geçerliyken burada geçerli değildir.
    #2502918 (batis, 22.10.2007 10:42)
  6. casusluğun kol gezdiği, bir spor olmaktan çıkıp mclaren-renault-fernando alonso arasındaki aşk üçgeniynen dallas'a dönüştükten sonra, mclaren-ferrari arasındaki casusluk skandalı, arakasından patlak veren renault mühendisinde bulunan mclaren datalarının getirdiği, mclaren-renault casusluk skandalıyla birlikte şimdilerde spy game kıvamına gelen; pek yakında da v for vendetta'ya dönüşüp birilerinin temiz spor için padoku neyim uçurmasından korktuğumuz enteresan oluşum...
    #2578832 (tony blair baykal bilmeyir, 11.11.2007 03:31 ~ 03:35)
  7. özlemin bittiği organizasyondur.
    #3144867 (cemmm, 15.03.2008 20:24)
  8. formula 1 bir kültürdür... içinde sanatseverlik barındırır, sportmenlik vardır, kazanmak önemlidir fakat herşey değildir. bunun içindir ki motor sporları arasında can güvenliğine ve insan hayatına en ehemniyet verilenidir... birbaşka deyişle benim için formula; hamburger, cocacola, hollywood, vs. çemberinden bizi bir nebze olsun çıkaran olgulardan biridir... o tekno yada hiphop değil klasik müzik'tir, rock'tır.

formula pilotları tozlu yollarda birbirlerini yiyen ralli pilotları gibi birer indiana jones değildir, veya nascar pilotloarı gibi gözlerini kazanma hırsı bürümüş çılgın gladyatörler de değillerdir. onlar birer sanatçıdır... bütün insani değerleri bir kenara bırakıp sadece kazanmak için yarışmak ve her insani duygudan bu uğurda sıyrılmak formula'da hiç bir zaman hoş karşılanmaz.

ve eğer birileri çıkıp senna'nın öldüğü gün şampanya patlatıyorsa, jacques villeneuve şampiyonluğa giderken arabasını başkalarının hayatını tehlikeye atarak villeneuve' ün arabasının üstüne sürüyorsa yada spor hayatı boyunca bunlar gibi bir ton şey yapıyorsa sadece frene geç bastığı için yada yağmurda iyi pilotajı olduğu için (burada ne kadar iyi bir pilot olduğunu tartışmıyorum tabi ki) yada mükemmel bir takımla çalıştığından dolayı aldığı şampiyonluklar bana hitap etmiyor...(burada gururlu tavşan yine başka bir dağa küsüyor anlıyacağınız)

benim için gerçek şampiyon senna'dır. daha iyisi gelene kadar da o kalacaktır.
    #3773582 (maca papazi, 05.08.2008 14:28)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

formula 1 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. formula 1 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu formula 1 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran olaylar » disisleri bakanligi » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » 52 bin kisi nasil susturulur » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » simdi kim aihm le ugrasacak lan » johnny deep bizi de dep » kizlarin italyanca meraki » egitim zaiyati » laz » 1936 durusmalari » daglar onurumuzdur » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » radyo uludag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlugu kizlarin yonetmesi » random halde kufur etmek » amr zaki » alismamis gotte don durmazmis » sexual abuse » ozel mesajla tepki gostermek » jazzamor » yazarlarin gammaz olma nedenleri » isaac promise » murat boz bizi de boz » joy ride » vakko » husnu bile gelse senlendiremez » yarali erkek karizmasi » pkk