formula 1 sunucusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rarp sunucusu
  2. kisisel web sunucusu
  3. uludag sozluk sunucusu
  4. hava durumu sunucusu
  5. saglik hizmeti sunucusu
  6. tehditkar hava durumu sunucusu
  7. trt sunucusu tadinda yazilmis entryler
  8. browserlar ve uludag sozluk sunucusu
  9. uludagsozluk com sunucusu cok gec cevap veriyor
  10. koltugun kenarina oturan program sunucusu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sen alo demeden once » burn it blue » trt » hatirla sevgili » edebiyat esnafi » hollanda konsoloslugu » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » ode to joy » circle » her yazar 10 lira verse bir hastaya sifa olsak » arabam var » primitive death » luleburgazspor » karin » bucak kalesi » corapla sevismek » avrupa edebiyati » duzce guven » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » resmi tatilde calismak » vazelin » probis » lost » impawards » alternatif klip hareketleri » tuncay ozkan » aziz yildirim » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » tasmali cekirge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa