formattan kacma sen de seveceksin 

kapat

1. (bkz: format dediğin nedir gülüm ben senin için çaylak olmayı göze almışım)
    #847146 (dünyayı kurtaran adam, 12.11.2006 00:39)
  2. (bkz: sevdim seni bir kere başkasını sevemem)
    #847154 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 12.11.2006 00:41)
  3. (bkz: bkz manyağı olmuş başlıklar)
    #847208 (doksanüç, 12.11.2006 00:57)
  4. (bkz: format kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın)
    #847955 (witch, 12.11.2006 11:11)
  5. "entry entry dediğin
    sözlük'tür ebesine ettiğin
    format olmazsa olmaz
    "ben"e dökülür girdiğin

ben formatsız yapamam
    başlıklara akamam
    bişey yazmıyom dersem
    bi tek o zaman tamam

ama bilirim yazarsın
    sonra yazmıyom dersin
    formata uy a güzel
    bana dua edersin."
    *
    #847981 (sidikli, 12.11.2006 11:23)
  6. Yazar kişisine daha yolun başında iken, neyle karşılaşacağının tiyosunu verir nitelikte ki, kulağı çınlatır ifadedir.

+ Formattan kaçma sende seveceksin !
    - nasıl yani abi ? bu format dediğin ne melem bir şey ? yenir mi yoksa içilir mi ?
    + canım kardeşim, hele sen bir sözlüğe gir, havasını kokla, suyunu iç, yenir mi içilir mi anlarsın.
    + abicim ama şimdi ben acıyı pek sindiremem, tatlı mı bu format ?
    - formatı nasıl pişirdiğine ve içine ne kattığına bağlı güzel kardeşim.
    + nasıl yani ?
    - tatlı olmasını istiyorsan formatı adam gibi pişir, yok illa acı yiyeceğim diyorsan, o zaman zaten her halükarda acıyı yersin !
    + peki güzel abicim, hürmetler.
    #848010 (bluevelve, 12.11.2006 11:41)
  7. öyle ki, formata kendini kaptırıp günlük konuşmalarda bkz vermeye başlamaktır. toplumdan dışlanma nedenidir *. ne diyorum benlere gelmektir. yanlış bişey söylediğinde, düzeltme arefesinde edit bile demektir. *.

(bkz: vur deyince öldürmek)
    #848119 (dancing in the moonlight, 12.11.2006 12:56 ~ 13:36)
  8. formata aşık olunduğunda msn'de konuşurken arkadaşların yanlışlarını düzeltmek, mod'lardan öğrendiklerini onlara tekrarlamak durumu. *

en çok yaptığım;
    (bkz: dahi anlamındaki de da ayrı yazılır)

çabucak edit: *
    #848179 (kutupsal form, 12.11.2006 13:25)
  9. "ulan ben bu lafı bir yerden hatırlıyorum ama hadi hayırlısı"

küçük emrah'ın annesi
    #848219 (deep, 12.11.2006 13:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

formattan kacma sen de seveceksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. formattan kacma sen de seveceksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu formattan kacma sen de seveceksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about formattan kacma sen de seveceksin. Copyrights of the articles are belong to their authors.