formatinda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zip formatinda hayat
  2. rock formatinda ilahi
  3. sozluk formatinda reform
  4. formatinda prangalar eskittim
  5. ebeveynle sozluk formatinda konusmak
  6. sozluk formatinda klip sitesi
  7. her seyi sozluk formatinda gormek
  8. telefonu x malikanesi ben y formatinda acmak
  9. yillik formatinda entry girmek
  10. gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak

© 2008 - uludağ sözlük

formatinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. formatinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu formatinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emule de aglamak » erganun » babam cok zengin benim » reverie harlequin forest » iphone 3g » aglamaktan yaslanmak » binbasi ersever in itiraflari » paris hilton » uludag sozluk hakkinda ne dediler » eskiya » wahayra » kadi » unlulerin kisisel iletileri » thakaho » secimler oncesi abd den icazet almak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » cennetten kovulan » ayfon » paint it black » zeytinburnucocugu » angel of death » cocuklar duymasin » stairway to heaven » mithat korler » yaprak dokumu » berber salonundaki yanci grup » son mermiyi kendine sik » karin » mudur » zor zor zor