formatin ebesi 

kapat
  1. sol frame in ebesi ile aret olan ebe. yedikleri içtikleri ayrı gitmez. biri sex yaparsa diğeride kesin yapar.
    #1523762 (pilotmont, 13.04.2007 20:56 ~ 20:57)
  2. (#2937167)
    #2937300 (twor, 02.02.2008 14:26)

© 2008 - uludağ sözlük

formatin ebesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. formatin ebesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu formatin ebesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » alpine dachsbracke » volkan arslan » teknik gezi » ucuz milliyetcilik » juande ramos » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » pozitif milliyetcilik » meslek kurulusu » recep tayyip erdogan » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » aguero vs messi » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » babasayfa com » dusunmekte zorlanan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tirto » toskuru » monte cassino savunmasi » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » kareem said » britney spears » children of women » joker da » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » brick top » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » fenerliyim ama tedavi goruyorum » arena tr » over the hills and far away » 7 milyon euro