formata takildi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aklim takildi
  2. aga o degil de kafama bir sey takildi
  3. uzaya giden fuze basortusune mi takildi
  4. yardim edin seri eksi veren ibne pesime takildi
  5. formata uygun pkk li
  6. formata aykiri yazar
  7. baslik formata aykiri
  8. formata uygun baski
  9. formata format atmak
  10. entry formata aykiri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» maddeyi esas almak » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » ersin karabulut » utulemek » yilankale » samo » kumru » turbanli f1 pilotu » anam anam diyim ben sana » araba camindan gotu gostermek » ernest everhard » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » terrorist » hepsi hepsi hayat nasil olsa » 90 larda ilkokul kokusu » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » pesindeyim » uzun hikaye » sanitabant » ahmed apimah barusso » roman gibi » insanin buyudugunu anladigi an » degirmenler » abdullah ozer » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » golgelerin gucu adina » nilinci » sekerpinar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa