ford s max 

kapat
  1. ford'un valencia'daki fabrikasında ürettiği 7 kişilik otomobili. türkiye'de satılan modellerinin fiyatı 40000 avro'dan başlamakta olup, 1800, 2000 ve 2500 cc'lik dizel ve benzinli motor seçeneği sunmaktadır.
    #997097 (larker, 14.12.2006 19:58)
  2. 22 ülkeden 59 Car of The Year jüri üyesinin oylarıyla Ford'un S-Max modeli 2007 yılının otomobili ödülünü kazanmıştır. tasarımını türk tasarımcı Murat Güler yapmıştır.
    #997113 (teka, 14.12.2006 20:01)

© 2008 - uludağ sözlük

ford s max başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ford s max ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ford s max nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» slipknot » sabri sarioglu » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » yabanci dil bilmeyen annenin sifreli konusmasi » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » chp parasi ne ise verip alacak » basliklarda turkce harf kullanamamanin ezikligi » allah im sana geliyorum » ucacaksin ucacaksin havalara ucacaksin » uludagsozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games