fm ye bakip da adam alma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ekrana bakip bakip sozluge bir sey yazamama durumu
  2. allah in insanlara bakip bakip kederlenmesi
  3. allah in insanlara bakip bakip eglenmesi
  4. asfalt yoldan toz alma edirne den kiz alma
  5. ilk entrylerine bakip bakip gulmek
  6. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  7. bakip da gorememek
  8. adam gibi adam zican adam
  9. sozluge bakip aglamak
  10. birine bakip cikacagiz

© 2008 - uludağ sözlük

fm ye bakip da adam alma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fm ye bakip da adam alma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fm ye bakip da adam alma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iphone 2 » gulcan kose » kalp atacak aga kalp onemli » surekli cagri atan arkadas » marca » teoman durali » durmayan minibuse kufur edip hareket cekmek » her firsatta mangal partisi veren yurdum insani » esnemekten uyuyamamak » amerikan ozentisi genclik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci