fluke 

kapat
  1. matrix relaoded için zion ve sincity için yapılan absurd şarkılarıyla olaya son noktayı koyan grup.
    #1252133 (laazimlik, 03.02.2007 14:23)
  2. http://www.youtube.com/watch?v=cv46NB_7QdY +
    #1856904 (deatly, 03.07.2007 11:16)

© 2008 - uludağ sözlük

fluke başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fluke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fluke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» we might as well be strangers » rengin soysal » osurmanin dayanilmaz hafifligi » rename » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » audi r8 » rambo okan vs bebek okan » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » cansel ozalan » ben garanti cennete giderim diyen insan » adem » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » sozlukte gay olmasi » sabri sarioglu » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yandex » polonya » pancho villa » uludag forum » bana sen lazimsin » beholderr » seray sever » suleyman akdi » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » zombie inc » turk kizlari » kablosuz internet caiz degildir » matrixxx » lynyrd » bati nin bircok bulusu kurandan almasi