flugtag 

1. 1991 yılında red bull tarafından düzenlenmeye başlanan ve o gün bu gündür aralıksız devam eden, el yapımı uçakların deniz kenarında kurulan rampadan atlayarak havada en uzun süre kalma yarışı.
    türkiye ayağı için;
    (bkz: birinci red bull flugtag istanbul)
    #3247217 (asiti kaçmış kola, 08.04.2008 22:13)
  2. 25 mayısta caddebotan sahilinde gerçekleştirilecek organizasyon .
    edit : tüm aktiviteler ücretsizdir .
    #3391560 (paraisorey, 13.05.2008 13:23)
  3. trafiğin içine eden, cadde sahil trafiğinin kızıltoprak'tan başlamasına ve gıdım gıdım ilerlemesine sebebiyet veren etkinliktir. tek boş günü pazar olanlar, çareyi saatlerce fenerbahçe'den çıkmamakta bulmuştur.
    #3465639 (brunglace, 29.05.2008 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

flugtag başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. flugtag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu flugtag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry ve nick uyumu » yaran basliklar » tiesta gera 2 » adil moderasyon » gece kralicesi » kool savas » abuzer » ozel hayatini herkese anlatan insan » tetris oyununda cubuk gelmesini beklemek » ibrahim temizleme operasyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci