flipper bize bir sey anlatmak istiyor * 

kapat
  1. zamanında trt'de oynayan flipper isimli dizide sıkca kullanılan cümle. aslen bir yunus olan flipper, "iiikkiirr kkiiikkkiriri vviikkkriki" gibi sesler çıkarıp, dostlarını kötü adamlara karsı uyarmaya çalışırdı.

hey gidi hey...
    #4264914 (montajelemani, 22.11.2008 15:04)
  2. bunu bilen bunu da bilir;

(bkz: lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor)
    #4264938 (joelbarish, 22.11.2008 15:10)
  3. her zaman kötü haber vermekle yükümlü mendebur balığın saçmalama şeklidir. bu nasıl bir senaryodur bu nasıl balıktır, diğer oyuncular nasıl oyuncudur? sorarlar bunu adama ve cevap veremezsin. insan pardon hayvan iyi, mutlu haber de verir arada sırada.
    #4265000 (fiammetta, 22.11.2008 15:25)
  4. -flipper bize bir şey anlatmak istiyor!
    +ne diyor ?
    *iikkii kkikikiriii iiyrkkk!
    -rakı balık diyor
    +yamyam p..venk!
    #4265072 (defuser, 22.11.2008 15:44)
  5. ybsg senin filminden bana ne balık vereceksen dururum yoksa babayı alırsın demek istiyor.
    #4883365 (calyx, 19.03.2009 11:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

flipper bize bir sey anlatmak istiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. flipper bize bir sey anlatmak istiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu flipper bize bir sey anlatmak istiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about flipper bize bir sey anlatmak istiyor. Copyrights of the articles are belong to their authors.