flint fireforge 

kapat
  1. isadan önce 11 ocak 203 de doğup 352 yılında öldüğü var sayılan, dragonlance isimli fantastik romanın cüce kahramanı.13 kardesten 2. sidir.kendisinin doğup büyüdüğü mekan Hillhome vilasıdır.ebeveyinlerinin ismi bilinmemekle beaber flint olduğu kuvvetle muhtemeldir.

(bkz: ukte doldurdum)
    (bkz: kopy paste değil alın teri)
    (orloff, 18.03.2007 12:16)
  2. mızmızlanıp çok konuşan ejderha mızrağı karakteri. boğulmaktan korktuğu için kayığa binmez, bizimkileri de yavaşlatır, ondan korkar, bunu sevmez ama yine de tanis ondan vazgeçemez.
    (sweet leaf, 24.07.2007 23:16 ~ 23:17)
  3. reorx'un sevgili kullarından, delikanlılığından beri tanis yarım elfin dostu, tasslehoff burrfoot'un acımasız şakalarının hedef noktası, kender düşmanı ama tas olmadan yapamayan, dragonlance'in sağlam karakterlerinden cüce.
    (ynglan, 24.07.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» f3 » sait faik abasiyanik » sigara yasagi » spor tutkunu disi » r » aranesp » oropher » tuvalet kagidina ask mektubu yazmak » walter benjamin » samir nasri » dunyanin en gereksiz adami » seri halde arti oy veren melek » inan cetin » garri kimovic kasparov » bkz ayarcilari » yobaz » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » tamamen bilgi iceren entry nin eksi oy almasi » asik olunan kiza acilacakken osurmak » erendiz atasu » osururken sicmak » 88 89 kurali » sanliurfa » ask siiri ustasi olmak » kiki » cevapsiz cagri atma ihtirasi » ricardinho » arka kapi fobisi » bir gayle bir lezbiyenin iliskisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa