flex 

kapat
  1. viyanada bulunan, en kaliteli ses sistemine sahip ve en eglenceli lokal.
    #1226221 (alchemist, 29.01.2007 02:52)
  2. adobe'nin flash teknolojisini bir browser gibi kullanarak, flash tabanlı dinamik ve interaktif web uygulamalari üreten programı. (bkz: Rich Internet Application)
    #2362987 (prof, 22.09.2007 22:51)
  3. (bkz: flexibility)
    #2362992 (justinank, 22.09.2007 22:52)
  4. (bkz: aeon flux)
    #2362994 (ELeCTrO, 22.09.2007 22:52)
  5. adobe'un son saheseri. henuz yeni oldugu icin yeterli kaynak bulunamamaktadir. flex ile bir online alisveris sistemi yapip para basmayi planliyoruz..

edit: cok gec kalmisiz, elin oglu 20 kisi calisip aktif etmis alisveris sitesini; mis gibi. biz tek basimiza yiyecez parayi diye kimseden yardim almadik, nitekim bitmedi de mına koduumun isi.
    #3720158 (hitman, 25.07.2008 19:48 ~ 11.08.2008 04:30)

© 2008 - uludağ sözlük

flex başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. flex ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu flex nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun mevlut un annesi » rename » yanlis anlasilmis sarki sozleri » bluevelve sirin » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » ali baris kurt » borsa dusunce uzulen yurdum insani » kuzgun » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » tanri nin olmadigi yer » babaanne vecizeleri » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » mustafa celaleddin pasa » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » chinese democracy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » useniyorum oyleyse yarin » giresun » kuzey kibris turk cumhuriyeti » joe smith » yavuz sultan selim agliyor » sakarya universitesi » utopik kiz » abd yi destekleyen yazarlar » serdar bali » cheapdeath » ahmet yildiz olmedi sirin » damda gezer miyav miyav der » iran da kadin olmak » omer faruk eminagaoglu » suudi arabistan