fleary 

kapat
  1. 3 nesil çaylak ve yazar adayı.*
    #451065 (armyy, 23.07.2006 00:22)
  2. yazar olmasını iple çektigim hebelek hoş bir aday..

edit : derken yazar olan hebelek hoş bir yazar..
    #451122 (Eldaina, 23.07.2006 00:44 ~ 26.07.2006 00:45)
  3. ''ufo'' nun açılımına en çok yakıştırdığım canlı organizma.
    #468753 (Move!RaT, 28.07.2006 00:22)
  4. arasira kafası açıkta yatıp sonra da gelip "beni satıyosun" diyen, smaylileriyle trip atan, ama çok sevdiğim, tatile giderken bile üzüldüğüm şuptrik bi yazar.. bu arada bana yazar olduğumu bildiren şahıstır. şukel bi ağadır. * *
    #558243 (Eldaina, 20.08.2006 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

fleary başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fleary ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fleary nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim annem bir melek » guntekin onay » kazan kazan » lock » basibozuk » pipicik » batinin ahlaksizligi » cotton eyed joe » herkese abazan diyen abazanin hasi » ayazaga garajina gider » hurruyet h ile baslar ve e ile biter » ay isiginda saklidir » kanarya » erken bosalma » sahibiye medresesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dokuz aylik » mehmet ozyavuz » izam » kursuni renkler » erkeklerin tayt giymesi » onurkul » seri caylak yapan ibne » april ethereal » matias emilio delgado » yolcu olmak » gossip girl » bladecatcher » kiz olmanin guzelligi » ogzi » h p lovecraft