flas flas flas 

kapat
  1. dilimize reality şovlar yada muhteşem süpermarket indirimleri sayesinde yerleşen muhteşem üçlü.
    bir tür kırmızı alarm.
    #75268 (sıçtırtma lamasına, 19.02.2006 04:02)
  2. şok şok şok dan sonra gelen üçlüdür.aslında biri olmadan diğeri hiç bir işe yaramaz yada etkisini kaybeder böylelikle hepsi bir arada kullanılası 6 lı söylemdir
    #1267415 (bununicin, 06.02.2007 20:22)
  3. ciddi haber sitelerinde de son dakika haberlerinde cokca kullanilan soz obegi. lakin 'flas flas flas istanbul bakirkoy de patlama' orneginde oldugu gibi cokca yanlis kullanildigini dusunuyorum, sanki sevindirici bir haber veriliyor ya da yapilan eylem onaylaniyor. pkk nin haber sitesi olsalar anlayacagim da sozde turkiye nin medya devlerinde boyle haber gormek can sikiyor. (bkz: hurriyet) (bkz: milliyet)
    #1749485 (muhtar, 10.06.2007 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

flas flas flas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. flas flas flas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu flas flas flas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sen bir kulsun ve kul kalacaksin » henuz kimse entry nize budur iste dememis » prison break » sensiz iki gun » telefonu sol elle tutup sag elle tuslamak » arat dink » john mayer » ertul cankilic » 1526 » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games