flac 

kapat

1. bir tür müzik formatı. ks. free lossless audio codec.
    mp3'e çevirmek içinse winamp veya itunes kullanılabilir, boşuna başka program aramayın.
    #3328557 (havada bulut, 28.04.2008 00:44)
  2. yeni nesil mp3 çalarların desteklemeye başlamasıyla değerinin yavaş yavaş anlaşılmaya başlandığı hissedilen format.
    #4315302 (Jay Jay Justified, 04.12.2008 09:04)
  3. mp3'ün yerini almaya en yakın olan aday ses dosya formatı. kayıpsız bir format olması. işlemciyi fazla yormaması ve bedava olması kesinlikle artı yönleri. kalitesinin farkına varınca 320kbps mp3'lerin o ses kalitesinin yanına yaklaşamayacağını anlıyorsunuz.
    #4615804 (hardstyleismystyle, 31.01.2009 10:46)
  4. eğer ses sisteminiz iyiyse kullanılması gereken dosya formatı. yoksa atın o sistemi yani mp3 ile heba etmeyin. tek dezavantajı 5 mb'lık mp3 dosyası flac'ta 30 mb oluyor. hard diskinizde yer yoksa albüm seçerek flac dosyası indirirsiniz. hatta paraya kıyar adam gibi hard disk alırsınız. alırsınız, alırsınız... 800 kbps ile müzik dinliyorum, baterist odamda çalıyorlar lan resmen! *

geç gelen edit: an itibari ile 1200 kbps ile dinledim.
    #4913222 (neandertal, 24.03.2009 06:07 ~ 07:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

flac başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. flac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu flac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about flac. Copyrights of the articles are belong to their authors.