fiziksel yorgunluk 

kapat
  1. sabahları uyandıgınızda ayaklarınızın tutmaması ile başlar "bir duş alayım geçer" umuduyla devam eder,duşa girdiğinizde birden üşenme gelir,"uyuyayım ben en iyisi" önerisini sunduktan sonra yatağa girilir,birden uykunuz kaçar,enerji dolar tüm hücreleriniz sonra "oooh yataga bak be daha uyumadan enerji depoladık" şeklinde bir monolog süregelir,yataktan çıkarsınız ve birden tekrar yorgunluk,halsizlik.
    kısacası bir kısır döngüdür,en azından bende böyle işlemektedir.
    #3331876 (toliveistodie, 28.04.2008 21:00)
  2. manevi yorgunluktan gelen bir yorgunluk halsizlik bitkinlik....
    #3331884 (kacak kelebek, 28.04.2008 21:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

fiziksel yorgunluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fiziksel yorgunluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fiziksel yorgunluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fiziksel yorgunluk. Copyright of the articles are belong to their authors.