fiziksel bagimliligi yok be abi 


kapat


  1. çok bilindik esrarkes masalı.sigaradan alkolden zararsız be abi diye devam edecek bir muhabbete giriş cümlesi.
    #101102 (veritaserum, 05.03.2006 02:56)
  2. esrarin ciddi baglamda fiziksel bagimliligi yoktur. esas bagimliligi psikolojiktir. fakat en nihayetinde fizik de sizin psikoloji de sizin bu nedenle fizksel ya da psikolojik olarak bagimlisi olmaniz yasaminiz acisindan bir sey farkettirmeyecektir ve oyle ya da boyle bagimli olmussunuzdur.
    #290419 (vaylo, 29.05.2006 17:40)
  3. -sen bağımlı olmuşsun olum?
    +yok be usta fiziksel bağımlılığım yok
    -ya ne?
    +ben ultra hegemonik güçlerin kan basıncında yaptığı hormonal dengesizliği ört bas edip ruhumu rahatlatıyorum
    -sende haklısın be abi..
    #290443 (baudelaire, 29.05.2006 17:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

fiziksel bagimliligi yok be abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fiziksel bagimliligi yok be abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fiziksel bagimliligi yok be abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fiziksel bagimliligi yok be abi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » esra ceyhan » ermenilerden ozur diliyorum » three stories about joan » tematik mode » solcular tarafindan en sevilen akp li » meydanbenim » issiz adam » tony sylva » yuruyus com » rasit pertev » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » strike » ruh hastasi » leyla zana nin 10 yil hapis cezasina carptirilmasi » 20 mayis 2009 » orkid » batsin bu dunya bitsin bu ruya » kopush fm » temperance » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » uzulunce kalbin agrimasi