fizikokimya 

kapat
  1. teorik kısmı matematik ve formül türetmeye ayalı fizik ile kimyanın birbirine girmiş bir sekilde anlatılmaya çalısildigi anlatanin ve anlayanin cok az oldugu bir eleminasyon dersi...
    #510441 (hengame, 07.08.2006 22:42)
  2. kimyasal olayları fiziksel dayanımlarla acıklamaya calısan bilim dalı..formül yogunluguyla insanı bezdirir..gecmesi zor ders.
    #563917 (hscn, 21.08.2006 21:03)
  3. Fizik ve kimyanın iç içe bulunup formülleri türetmek için de yüksek matematik isteyen, bırakılan dersler listesine bodoslama dalan, son derece kastırıcı ders...
    #949495 (Ramirez, 04.12.2006 20:11)
  4. kimyasal bileşikleri ve olayları, fizik kuralları ve yasaları dahilinde inceleyen, organik, anorganik, kuantum dahil bütün kimya yandallarıyla düzeyli bir ilişki içerisinde olan, kimyanın en zor, en anlaşılmaz ve en zevkli yandalı.
    #1047781 (delismen, 24.12.2006 11:19)
  5. bir insanin kendi oz evladi uzerinde i$kence amaci ile kullanabilecegi cok buyuk bir silahtir. ki bahsi gecen insan bir fizikokimya hocasi ve oz evlat elektronik ogrencisidir. hocanin cani sikilir ve eski gunleri hatirlama amaci ile evladina zorla, cebren ve hile ile fizikokimya dersleri vermeye cali$ir. kafa 1 milyon olur ve evlat intihara egilimli bir hale gelir. bu durumda du$unulebilecek yegane gercek $udur; rabbim, universite siralarinda bu dersten gecmeye cali$an gencecik zihinleri korusun. amin.
    #1499426 (Antistar, 06.04.2007 20:21)
  6. kimyasal tepkimeler nükleer değişmeler entropi gibi klasik fiziğin yetişemediği yerlere cevaben ortaya çıkmış kimya dalıdır.
    kuantum kimyası, parçacık Kimyası, çözelti Kimyası, Elektrokimya gibi bölümlerden oluşmaktadır.
    #3351278 (iktidarsiz ama fasist degil, 03.05.2008 13:03)
  7. bir dönemde alınan 2 kredilik kuantum kimyası dersi, sadece bu dersin giriş bilgilerini vermektedir. inanılmaz zor bir ders olduğunu duymuştum. Erwin Schrödinger in kulaklarını bol bol çınlatan ders.
    #3469589 (yoga yapan mistiq kedi, 30.05.2008 17:28)
  8. bala göte geçenlerin zevkli olduğunu idda ederek insanı sinir ettiği dersin adı.. (fakat ismi artistiktir diğer bölümdekilere bölümünün zorluğunu anlatmada işinizi kolaylaştırır)
    #4263879 (kimlik, 22.11.2008 10:18)
  9. laboratuvar denemelerinde bol bol grafik çizilen ders.
    #4486679 (atorocks, 08.01.2009 00:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

fizikokimya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fizikokimya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fizikokimya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fizikokimya. Copyrights of the articles are belong to their authors.